Προσθήκη επιπλέον χρήστη σε λογαριασμούς WebOké: διαχείριση πολλών λογαριασμών WebOké με έναν χρήστη
Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον χρήστες στον λογαριασμό σας στη WebOké. Αυτό είναι πρακτικό αν, για παράδειγμα, θέλετε να δώσετε πρόσβαση στον web designer σας χωρίς να μοιραστείτε τα δικά σας στοιχεία σύνδεσης.
Έχετε οι ίδιοι πολλούς λογαριασμούς WebOké; Τότε προσκαλέστε από κάθε λογαριασμό τη δική σας διεύθυνση email. Αφού αποδεχτείτε, συνδέεστε μία φορά και εναλλάσσεστε μεταξύ των λογαριασμών σας μέσα στην περιοχή πελατών.
Βήμα 1 Συνδεθείτε στο mou.weboke.nl, μεταβείτε στη Διαχείριση λογαριασμού και κάντε κλικ στην καρτέλα Χρήστες. Εκεί βλέπετε ποιος έχει πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό. Μόνο ο κάτοχος του λογαριασμού μπορεί να προσκαλεί χρήστες, να αλλάζει δικαιώματα ή να αφαιρεί πρόσβαση. Ο κάτοχος διατηρεί πάντα όλα τα δικαιώματα και δεν μπορεί να αφαιρεθεί.
Βήμα 2 Κάντε κλικ στην Πρόσκληση νέου χρήστη, συμπληρώστε τη διεύθυνση email και επιλέξτε τα δικαιώματα. Επιλέξτε Όλα τα δικαιώματα ή επιλέξτε μόνο τις ενότητες που ο χρήστης επιτρέπεται να βλέπει ή να διαχειρίζεται: Προφίλ, Επαφές, Προϊόντα, Διαχείριση προϊόντων, Single sign-on προϊόντων, Domains, Διαχείριση domains, Τιμολόγια, Προσφορές, Αιτήματα υποστήριξης, Πρόγραμμα συνεργατών, Μηνύματα email και Παραγγελίες. Στη συνέχεια κάντε κλικ στην Αποστολή πρόσκλησης.
Βήμα 3 Το πρόσωπο που προσκαλέσατε λαμβάνει email με έναν σύνδεσμο. Αν έχει ήδη στοιχεία σύνδεσης WebOké με αυτή τη διεύθυνση email, αποδέχεται την πρόσκληση με ένα κλικ και συνδέεται με τα υπάρχοντα στοιχεία. Αν όχι, επιλέγει κατά την αποδοχή όνομα και κωδικό πρόσβασης. Όσο η πρόσκληση δεν έχει γίνει αποδεκτή, εμφανίζεται στις Εκκρεμείς προσκλήσεις. Εκεί μπορείτε να την στείλετε ξανά ή να την ακυρώσετε.
Βήμα 4 Μετά την αποδοχή, ο χρήστης εμφανίζεται στη λίστα. Με την Αλλαγή δικαιωμάτων προσαρμόζετε τα δικαιώματα και με την Αφαίρεση πρόσβασης καταργείτε ξανά την πρόσβαση.
Εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών Αν τα στοιχεία σύνδεσής σας είναι συνδεδεμένα με πολλούς λογαριασμούς WebOké, βλέπετε αριστερά στο μενού την επιλογή Αλλαγή λογαριασμού. Με αυτήν μεταβαίνετε σε άλλον λογαριασμό χωρίς να συνδεθείτε ξανά.
